2
Onderwerpen
van advies

Na goedkeuring ga ik aan de slag met het ontwerpen van een moodboard en de eerste schetsen van de indeling van de ruimte.

Moodboard
Het moodboard geeft de sfeerimpressie weer, zonder rekening te houden met de  indeling van de ruimte. Tijdens de terugkoppeling toetsen we of de sfeer van het moodboard je aanspreekt.

Indelingsadvies
Ik maak een of meerdere plattegronden waarin wordt aangegeven hoe de ruimte(s) het beste kan worden ingedeeld qua functies en de plaatsing van de meubels.

Terugkoppeling

Het moodboard en het indelingsadvies worden besproken. Samen overleggen we de uiteindelijke keuze voor een indeling die het beste bij je past. Dit ontwerp wordt de basis voor het eindresultaat.

Het kleuren- en  verlichtingsplan, de plattegrond en het aankoopadvies ga ik nu verder uitwerken.

Kleurenplan
Welke kleuren spreken je aan? Mijn taak is om deze wensen te vertalen naar een voor jouw eigen persoonlijk interieur. Rekening houdend met de lichtinval, meubels, objecten en welke accenten je wilt benadrukken in de ruimte. Er kunnen hier verrassende ideeën uitkomen.

Verlichtingsplan
Het verlichtingsplan geeft de verschillende lichtpunten in de ruimte aan. Hierbij geef ik een overzicht van toe te passen armaturen.

Aankoopoverzicht
Ik maak een lijst van de aan te schaffen meubels, behang, verlichting, vloeren etc. Het door jou aangegeven budget is hierin leidend. Je ontvangt deze lijst als bijlage bij het interieurontwerp. Je kan kiezen om hiermee zelf aan de slag te gaan of je laat de aankoop via mij verlopen zodat jezelf niet alsnog op pad hoeft.